sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118
  • Produkter
    • Agurker
    • Agurkmix/-hakk
    • Brekkbønner
    • Cocktailbær
    • Kapers
    • Kikerter
    • Pickles
    • Poteter
    • Rødbeter
    • Rødkål
    • Surkål
    • Sølvløk
    • Tomatpure og Pizzasaus
  • Bærekraft
    • Fra jord til bord
    • Emballasje
    • Matsvinn
    • Biologisk renseanlegg
    • Samarbeid
  • Om oss
    • Fakta om oss
    • Filmen om oss
    • Vår administrasjon
    • Vår historie
    • Grønt Partner AS
  • Kontakt oss
0

Rullekake med Cocktailbær coulis

Verdens enkleste coulis til desserter og kaker lager du med Coctailbær.
I denne oppskriften har vi brukt den som fyll til rullekake.

Denne coulis’en er ganske søt, så den passer godt til desserter og kaker som ikke inneholder så mye sukker. Du kan også balansere det søte fyllet med en syrlig topping, f.eks. rømme.

Coulis

GK Coctailbær 300 g

Rullekake

Egg 3 stk
Sukker 1,5 dl
Hvetemel 1,5 dl
Bakepulver 1/2 ts

Servering

Rømme 1 ss pr kakestykke
Sitronmelisse- / Mint-blad / Hele cocktailbær Til pynt

Slik gjør du

Cocktailbær Coulis
Hell av laken av cocktailbærene og mos dem med en stavmikser.

Rullekake
Pisk egg og sukker til eggedosis.
Vend forsiktig inn siktet hvetemel og bakepulver.
Kle en langpanne med bakepapir. Hell i røren og bre den forsiktig utover i langpannen.
Stekes i 6 - 8 minutter på ca 225°C.
Den ferdige kaken hvelves over på et rent kjøkkenhåndkle.
Ta forsiktig av bakepapiret.
Smør Cocktailbær Coulis over hele kaken.
Rull kaken sammen ved hjelp av kjøkkenhåndkledet.

Servering
Server gjerne rullekaken i skiver toppet med rømme, is eller krem.
Rømme gir en syrlig smak som passer godt sammen med de søte kirsebærene.

Velbekomme!

 

Smaken av Grimstad

Bergemoveien 42, 4886 Grimstad • Tlf: 95 08 83 83 • Org.nr: 997348494 • post@smakenavgrimstad.no

Personvern