sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118
  • Produkter
    • Agurker
    • Agurkmix/-hakk
    • Brekkbønner
    • Cocktailbær
    • Kapers
    • Kikerter
    • Pickles
    • Poteter
    • Rødbeter
    • Rødkål
    • Surkål
    • Sølvløk
    • Tomatpure og Pizzasaus
  • Bærekraft
    • Fra jord til bord
    • Emballasje
    • Matsvinn
    • Biologisk renseanlegg
    • Forretningsdrift
    • Samarbeid
  • Om oss
    • Fakta om oss
    • Filmen om oss
    • Vår administrasjon
    • Vår historie
    • Grønt Partner AS
  • Kontakt oss
0

kr0.00

✕

Ørret med stekt kapers

Med stekte kapers kan du spise søndagsmiddag hver dag…
Enkelt, godt og smakfullt!

Ørret med stekt kapers

GK Små hele poteter Etter behov
Vårløk
Persille
Smør / Olje Til steking
Kapers
Ørret- eller laksefilet Ca 125 g pr person
Rømme

Slik gjør du

Stek små hermetiske poteter i en panne med smør, olje og vårløk.
Stekes ca 5 minutter, til de får farge. Dryss over hakket persille.

Hell kapers i en sil og la det renne av.
Varm en panne med litt olje.
Fres kapers i oljen til den "popper".

Krydre fiskefileten med litt pepper og stek den raskt på hver side på høy varme.

Legg fisken på fatet og strø over stekte kapers.
Server med små stekte poteter og rømme.

Velbekomme!

Smaken av Grimstad

Bergemoveien 42, 4886 Grimstad • Tlf: 95 08 83 83 • Org.nr: 997348494 • post@smakenavgrimstad.no

Personvern

✕

Innlogging

Mistet passordet ditt?