Spekemat med tilbehør

Spekemat med godt tilbehør er sjelden feil.
Vi har laget to enkle sideretter som er raske å lage og veldig smakfulle.

Potetsalat

GK Potetterninger Ca 300 g
Rømme Ca 1,5 dl
GK Agurkmix Ca 2 ss
Dijon sennep Ca 1 ts
Salt / Pepper Smakes til

Kapers i rømme

GK Kapers ca 100 g
Rømme ca 3 dl
Salt / Pepper

Slik gjør du

Potetsalat
Bland rømme, agurkmix og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Rør inn poteter til du har ønsket balanse mellom dressing og poteter.

Kapers i rømme
Hell kapers i en sil og la det renne av.
Bland den inn i rømmen og smak til med pepper.
La dressingen stå og hvile i 10 minutter.

Du velger selv om du vil bruke mer eller mindre kapers  -  prøv deg frem for å finne balansen som passer best for deg.

Velbekomme!