sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118sag-logo-250×118
  • Produkter
    • Agurker
    • Agurkmix/-hakk
    • Brekkbønner
    • Cocktailbær
    • Kapers
    • Kikerter
    • Pickles
    • Poteter
    • Rødbeter
    • Rødkål
    • Surkål
    • Sølvløk
    • Tomatpure og Pizzasaus
  • Bærekraft
    • Fra jord til bord
    • Emballasje
    • Matsvinn
    • Biologisk renseanlegg
    • Samarbeid
  • Om oss
    • Fakta om oss
    • Filmen om oss
    • Vår administrasjon
    • Vår historie
    • Grønt Partner AS
  • Kontakt oss
0

kr0.00

✕

Spekemat med tilbehør

Spekemat med godt tilbehør er sjelden feil.
Vi har laget to enkle sideretter som er raske å lage og veldig smakfulle.

Potetsalat

GK Potetterninger Ca 300 g
Rømme Ca 1,5 dl
GK Agurkmix Ca 2 ss
Dijon sennep Ca 1 ts
Salt / Pepper Smakes til

Kapers i rømme

GK Kapers ca 100 g
Rømme ca 3 dl
Salt / Pepper

Slik gjør du

Potetsalat
Bland rømme, agurkmix og sennep i en bolle. Smak til med salt og pepper.
Rør inn poteter til du har ønsket balanse mellom dressing og poteter.

Kapers i rømme
Hell kapers i en sil og la det renne av.
Bland den inn i rømmen og smak til med pepper.
La dressingen stå og hvile i 10 minutter.

Du velger selv om du vil bruke mer eller mindre kapers  -  prøv deg frem for å finne balansen som passer best for deg.

Velbekomme!

Smaken av Grimstad

Bergemoveien 42, 4886 Grimstad • Tlf: 95 08 83 83 • Org.nr: 997348494 • post@smakenavgrimstad.no

Personvern

✕

Innlogging

Mistet passordet ditt?