Pizzabunn
Bland mel, tørrgjær, lunkent vann og olje i en kjøkkenmaskin og elt i ca 5 minutter, eller elt deigen for hånd i ca 10 minutter.
La deigen heve i ca 3o minutter. Trykk ut pizzadeigen i en stor langpanne kledd med bakepapir, eller del deigen i deler og lag flere små pizzabunner.
Kjøttboller
Bland kjøttdeigen med egg og krydder.
Form små kjøttboller i hånden ved hjelp av en teskje.
Stekes i stekepanne på middels varme. Snu kjøttbollene slik at de får farge på alle sider. Kjøttbollene skal etterstekes på pizzaen i ovnen, så de trenger ikke være gjennomstekt.
Topping
Fordel GK Pizzasaus på pizzabunnen og stek den i ca 10 minutter på nederste rille i ovenen på 220°C.
Ta ut pizzaen og fordel kjøttboller, sølvløk og ost på hele pizzaen.
Stek videre i ovnen i ca 10 minutter til.
Velbekomme!