PitaPizza

PitaPizza lager du på 1-2-3.
Du kan bruke den toppingen du vil  –  vi har brukt spekeskinke og kapers.

PitaPizza

GK Pizzasaus Etter behov
Spekeskinke
GK Kapers
Ruccola salat

Kapers i rømme

GK Kapers ca 100 g
Rømme ca 3 dl
Salt / Pepper

Slik gjør du

Fordel GK Pizzasaus på pitabrødet og varm det et par minutter i ovnen på ca 220°C eller på grillplate på grillen.
Legg på spekeskinke, kapers og ruccola-salat. Toppes med kapers i rømme.

Kapers i rømme
Hell kapers i en sil og la det renne av.
Bland den inn i rømmen og smak til med pepper.
La dressingen stå og hvile i 10 minutter.

Du velger selv om du vil bruke mer eller mindre kapers  -  prøv deg frem for å finne balansen som passer best for deg.

Velbekomme!