Tilbehør
Sett frem skåler med f.eks. sølvløk, kapersbær, tapasagurker og pickles.
Potetsalat
Lag en dressing av rømme, dijonsennep, agurkmix, salt og pepper.
Bland inn potetterningene. La stå i ca 10 minutter før servering.
Velbekomme!
Syltede grønnsaker er godt tilbehør til tapasbordet.
Vi har dekket på med kapersbær, sølvløk og pickles.
I tillegg har vi laget en smakfull potetsalat til spekeskinken.
Tilbehøret til tapas-bordet kan du også servere som tilbehør til kjøttretter og grillmaten.
GK Kapersbær med stilk | |
GK Sølvløk | |
GK Pickles | |
GK Tapasagurker |
GK Potetterninger | Ca 300 g |
Rømme | Ca 1,5 dl |
GK Agurkmix | Ca 2 ss |
Dijon sennep | Ca 1 ts |
Salt / Pepper | Smakes til |
Tilbehør
Sett frem skåler med f.eks. sølvløk, kapersbær, tapasagurker og pickles.
Potetsalat
Lag en dressing av rømme, dijonsennep, agurkmix, salt og pepper.
Bland inn potetterningene. La stå i ca 10 minutter før servering.
Velbekomme!