toppbilde2

Personvern

1          OM SMAKEN AV GRIMSTAD AS

Eier av denne nettsiden er Smaken av Grimstad AS. Organisasjonsnummer: 997348494.

 

2          FORMÅL

I forbindelse med våre kundeforhold innhenter vi opplysninger som navn, adresse, epost, telefonnummer, organisasjonsnummer og annen nødvendig informasjon. Våre kunder har rett til innsyn, retting og sletting av data som vi har lagret. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på lagrede opplysninger så lenge vi ser det hensiktsmessig å ha historiske data tilgjengelig.

 

3          UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART

Utlevering av personopplysninger til tredjepart vil ikke skje, med mindre det foreligger en lovbestemt opplysningsplikt overfor offentlige myndigheter.

 

4          KUNDEREGISTER

I vårt kunderegister lagrer vi normalt firmanavn, telefonnummer, besøksadresse, fakturaadresse og organisasjonsnummer til bedriften, samt navn, telefonnummer og epostadresse til kontaktpersoner. Dette er informasjon vi trenger for å oppfylle våre avtaler og administrere våre kundeforhold. Informasjonen blir lagret i vårt kundesystem så lenge det er formålstjenlig for oss. Ønsker du oversikt over hva vi har lagret eller ønsker du å bli slettet fra vårt kunderegister, se punkt 7 «Innsyn, retting og sletting av personinformasjon».

 

5          INFORMASJONSKAPSLER

Smaken av Grimstad AS benytter informasjonskapsler (også kalt cookies) på nettsiden. Ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. De fleste nettlesere er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Les mer her.

 

6          KONTAKTSKJEMA / EPOST

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden vår lagrer vi denne informasjonen i vårt kundesystem så lenge det er formålstjenlig. Ønsker du å bli slettet, se punkt 7 «Innsyn, retting og sletting av personinformasjon».

 

7          INNSYN, RETTING OG SLETTING AV PERSONINFORMASJON

Etter personopplysningsloven §18 har du som privatperson krav til innsyn i de opplysningene som er registrert om deg. Innsyn kan du få ved å henvende deg til Smaken av Grimstad AS på epost: post@smakenavgrimstad.no. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan du kreve det i henhold til personopplysningsloven §27.

 

8          ANSVARLIG DATABEHANDLER

Daglig leder i Smaken av Grimstad AS er ansvarlig for behandling og personopplysninger. Vedkommende er ansvarlig for at det blir gjennomført internkontroller og at eventuelle avvik fra gjeldende lover og regler blir meldt inn og rettet. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern